بخشی از پادکست:
به هر حال در این ماه هستیم، چه بخواهیم، چه نخواهیم تقویم، ما را در بغل می گیرد و چون کشور هم دارای سیستم اسلامی است، این ماه در آن نقش مهمی ایفا میکند، ارزیابی شما در شرایط فعلی خودتان به عنوان یک منتظر، از این ماه چیست؟ موارد مشابه این ماه با وضعیت یک منتظر چگونه است؟ فکر میکنید چه دستاوردهایی از گذشته این ماه داشتید؟ خاطرات خوش و ناخوش، از تحمیل قوانین خشک و بدون اساس بر شما؟ بر روح و جسمتان؟ در این که نمیخوردید، نمیآشامیدید، کارهای دیگر نمی کردید و این تعریفی که خود دین کرده از دیانت، از رمضان، که می گوید: روزه جراحی سفید است، «صوموا تصحوا»، روزه بگیرید سالم باشید، روزه «جنة من النار»، یک حجابی است از آتش!
همه این ها باید مورد بررسی قرار بگیرد، ما باید آگاهانه پلهای پشت سرمان را خراب کنیم، پل های پشت سر را، نه از روی تعصب یا حرکت مقطعی، چون اگر با دلیل و برهان نباشد، دوباره بر می گردیم سر جای اول!
آیا واقعا روزه باعث سلامت شده؟ یا بیشتر مریض کرده؟ بعد سلامت روح، جسم، آیا روزهایی که قرآن اسمش را صبر گذاشته «استعينوا بالصبر والصلاة»، آیا این صبر در وجود روزه دار رخنه کرده بوده و مایه آرامشش بوده از افطار تا سحر؟ یا نه بهمش می ریخته، اعصابش را ناجور می کرده، احساسش را جریحه دار می کرده، از این دوگانگی ها می شود فهمید که اساس فروع دین بر چه مبنایی است؟!
ادامه را در پادکست حلقه های مفقوده: قسمت ششم (6) بشنوید:
Podcast: Play in new window | Download
Subscribe: Apple Podcasts | RSS | More